Esti kávé
Bemutatkozom!

Bemutatkozom!

Szia! A nevem Viki.

29 éves vagyok, Magyarországról származom és jelenleg Svájcban élek a párommal. Nagyon szeretek kirándulni és ha választani kell, hogy hegyek vagy tengerpart, akkor egyértelműen a hegyek. Szerencsére azokból akad itt bőven.

Alapvetően nagyon sok téma érdekel és szeretek mindent gyakorlatiasan megközelíteni. Fontos nekem, hogy amit csinálok annak egy jól megfogalmazható célja és látható eredménye legyen. Nyitottnak, elfogadónak és kreatívnak tartom magam. Aztán vagy igazam van, vagy nem.

Az elmúlt pár évben sok időt töltöttem német tanulással. Legnagyobb részt önállóan tanultam, így van némi rálátásom, hogy hogyan is érdemes ezt csinálni. Ezzel kapcsolatban több bejegyzést is tervezek írni, melyek számodra is érdekesek lehetnek.

Amiről még szó lesz:

  • Svájcról
  • Nyelvtanulásról általában
  • Kirándulásokról
  • Bármiről, ami eszedbe jut

Apró megjegyzés: A blog célja nem az, hogy nagy látogatottságot érjen el és az én célom sem az, hogy ismerté váljak. Ennek megfelelően itt nem lesz ütemszerű posztolás, igyekszem kevés privát információt megosztani és a social media felületeimet sem szeretném itt elérhetővé tenni. Akár úgy is tekinthetsz a blogra, mintha a személyes, de nyilvános Instagram profilomra tévedtél volna.

Ha privát üzenetet szeretnél küldeni nekem, azt megteheted az

estikaveblog kukac gmail pont com

Ha ismeretlenként jársz itt, lenne még egy kérdésem hozzád:

Hogy találtál rá az oldalra?